I Nyheter, Veckans vägledning

Det här med namn är viktigt. Det skickar signaler och energi. Energin i ordet budskap känns definitiv på något sätt, det öppnar inte för tolkningar. “Så här är det”, liksom. Jag vill ha flöde och öppenhet i det jag förmedlar. Det ska vara en start för egna tankar och funderingar. Inte något färdigt, eller hugget i sten.

Därför har jag valt att ändra namn på “Veckans budskap” till “Veckans vägledning” från och med nyår. Vägledning känns mer rätt för det jag vill dela med mig av. Det vill säga en utgångspunkt för diskussion och nya tankar. Jag har inget facit för någon annan. Bara min magkänsla och dess visdom. Och den vägleder mig varje vecka när jag skriver, så att orden träffar rätt för den som behöver dem.

Jag tycker det är så roligt att förmedla vägledning. Hoppas mina ord ger dig något mervärde, såsom nya insikter och tankar, ny energi eller bara bekräftelse på det du egentligen redan vet.

God fortsättning – hörs på Nyårsafton!

Ta hand om dig!

Julgran

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta Regine

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Veckans Budskap jul