I Blogg, Vägledning och budskap, Veckans vägledning

Veckans vägledning v 2 2018

Årets första vecka är avklarad. Och jag måste säga att den flöt på ovanligt fint 🙂 En bra början på året helt enkelt. Hoppas det var likadant för er?

Fullmånen i tisdags morse kickade igång mina energier ordentligt. Längtan att skriva har kommit tillbaks, liksom längtan att få igång min egen verksamhet ordentligt. En bra början är webshopen som numera innehåller mina favoritlekar. Snart kommer vackra pendlar och stenar också. Jätteroligt! Att vara kreativ är att leva 🙂

Vägledningen för nästa vecka handlar mycket om att släppa kontrollen och våga gå utanför sin trygghetszon. Vår vän Saturnus som (tillsammans med solen) huserar i sitt hemtecken Stenbocken just nu vill gärna ha kontroll, struktur och ordning med tydliga mål. Det är inte fel. Men om kontrollen bottnar i en rädsla att misslyckas och/eller riskera andras missnöje/kritik blir det istället ett hinder. Det är dags att lita på Livet och släppa loss: “Let go and let God” som dom säger. Vila i tilltron att allt blir som det ska när du vågar följa din inre röst. Räta på ryggen och tro på dig själv! Korten för veckan visar just energiflödet mellan yttre kontroll och inre trygghet. Att hitta balansen däremellan kan vara skillnaden mellan kärlek (till sig själv och andra) och rädsla (att inte duga, misslyckas i världens ögon).
Drottning i vatten Kejsaren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller hur är korten ur leken Änglatarot vackra? Och talande 🙂

Jag fick också skicka god energi till nästa vecka genom att göra energibalansering med hjälp av färger. Färgen som talade extra till mig den här gången: skogsgrön. Det passar ju jättebra att bädda in sig i den färgen så här i smällkalla vintern. Vem längtar inte efter lövrassel och mjuka, gröna skogsfärger? Dessutom är den lätta, ljusa skogsgröna färgen utmärkt att använda som hjälp att komma ut ur buskarna och våga visa vem man är. Samma budskap igen. Räta på ryggen och tro på dig själv. Våga visa ditt verkliga jag. Du är bra precis som du är 🙂

Att veta att man är tillräckligt bra och inte behöver be om ursäkt för den man är – den känslan är underbar. Min önskan för veckan är att ni alla – och jag själv – ska få uppleva den känslan så ofta som det bara går. Ta hjälp av skogsgrön. Ta hjälp av andning. Ta hjälp av dig själv. Det är värt att lägga lite extra energi och arbete på att tycka om sig själv. Älska dig själv så att du kan älska andra (på rätt sätt).

Ta hand om er!

I sanning och kärlek –

Regine Vägledning v 2 2018

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta Regine

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
veckans vägledningVeckans vägledning v3