I Spännande berättelser

För några år sedan fick jag chansen att testa hypnos. Min kompis Marianne höll på att utbilda sig till hypnosterapeut och behövde någon att träna på. Nyfiken som jag är sa jag naturligtvis ja utan att blinka.

Ett par dagar senare var det dags. Jag fick sätta mig bekvämt och Marianne började ge mig instruktioner. Hennes röst är mörk och mjuk som sammet. Det tog inte många minuter innan jag var djupt avslappnad men ändå fullt medveten. Helt oväntat fick jag en förnimmelse av att expandera. Det var som om jag förvandlades till ett gasmoln som bara växte och växte. Till slut kändes det som om jag kunde hålla hela solsystemet i ena handen. Känslan var helt underbar. Friden tog nästan andan ur mig. Jag var hel. Jag var allt och inget. Mitt i denna fantastiska upplevelse hörde jag Mariannes röst börja räkna hem mig. “Nej!” skrek jag inombords. “Jag vill vara kvar här!” Faktum är att tiden inte fanns där jag var. När jag kom tillbaks till soffan i mitt vardagsrum trodde jag att det gått ungefär tio minuter sedan vi började. Jag klagade på att Marianne varit för snabb och ryckt mig ur den härliga känslan för tidigt. Då förklarade hon att det gått en timme. Jag trodde inte på henne förrän jag kollade på klockan själv.

Upplevelsen fanns med mig länge.Känslan av harmoni och enhet med allt var otroligt stark. Om man kunde köpa den för pengar skulle jag slå till direkt. Oavsett pris. Men en del saker kan man inte köpa. Det bästa i livet är gratis. Men ibland svårfångat.

Tack för den underbara resan Marianne! Må många besökare upptäcka din fantastiska talang via ditt företag KBT Bergslagen 🙂

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta Regine

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0