I Veckans vägledning

Veckans budskap - Vidare Vägledning

Då är det äntligen dags för det första ordentliga veckobudskapet här på Vidare Vägledning! Veckan som kommer är fylld av spännande saker, och avslutas med självaste julafton!

På måndag 18/12 är det årets sista nymåne, i Skyttens tecken, runt 7.30 på morgonen. Då är det ett utmärkt tillfälle att sätta intentioner för det nya året. Jag och mina “månvänner” har en träff tidigt på måndag morgon för att ta emot nymånens energi tillsammans. Det blir ännu starkare då 🙂 Orden som jag vill förstärka och skicka med in i 2018 för egen del är: Tillit – till min magkänsla och Livet självt. Glädje – och tacksamhet för allt som är. Fokusering – förmåga att rikta min energi till “rätt saker”. Sanning – att våga lyssna till och följa sanningens röst.

Vad vill du ge energi till inför nästa år? Vad vill du uppnå?

Det händer mer saker  på himlen i veckan. På torsdag (21/12) byter solen tecken från Skytten till Stenbocken och det är ju då vintersolståndet inträffar. Ännu ett tillfälle att skicka energi till det nya. Och fira att solen och ljuset återvänder. Dessutom går vår struktur- och “ordning-och-reda”- planet Saturnus in i sitt hemmatecken Stenbocken. Överlag sker det ett skifte får snabba, eldiga Skytten till stabila, jordade Stenbocken den här veckan. Det är en bra tid att rensa inombords och på utsidan för att ha ordning och reda inför kommande år.
Romance
Nu till kortens budskap för kommande vecka. Från Healing with the angels-leken drog jag det vackraste av alla kort – Romance. Det är kärlek i luften! Om du väljer att se det. Fokusera på att ge kärlek så kommer du få tiofalt igen. Kom ihåg ge kärlek och omtanke till dig själv också. En bra tid för nya bekantskaper eller för att fördjupa de som redan finns i ditt liv 🙂

Prosperity beginsNästa kort kommer ur Psychic Tarot-leken. Kortet heter “Prosperity begins”, vilket ungefär betyder “Välstånd börjar gro”. Du har sått många frön under åren som gått. Ibland har du tvivlat på att de slagit rot. Men de växer! Särskilt de som du planterat tillsammans med andra har stor chans att visa sina första knoppar nu. Detta kort visar på relationer och växande, därför hänger det ihop fint med Romance-kortet. Känn tillit – allt växer precis som det ska. Och det synliga resultatet är inte långt borta.

Solögas kortlekSista kortet är från Solögas växt- och djurlek. Det står “Storm. Vänd Om. Här finns ingen väg.” Storm-kortet har stark energi som kan kännas lite skrämmande. Men om vi inte vågar se även det jobbiga stannar vi upp i vår utveckling. Kortet varnar oss för att fastna i tankemönster som bromsar upp vår utveckling. Öppna ditt sinne och bli medveten om dina tankar. Behåll tankarna som är bra för dig – och träna/rensa bort de som inte för dig vidare. Medvetenhet är nyckeln här. En bra mening att upprepa för sig själv – så att förminskande tankar får mindre plats i huvudet – är: “Jag är tillräckligt bra precis som jag är”.

Slutligen vill jag skicka med er en färg som kan lyfta veckan lite extra. Veckans färg  är rubinröd. Den ger en djup inre värme, som sprider sig till hela dig. Den värmer dig från själen till kroppens alla hörn. Kan ju vara bra så här mitt i bistra vintern?

Rubinröd ros

Det är mycket energi omkring oss just nu. Och många brytpunkter som ger möjlighet till nya intentioner/nystarter. Fokusera på kärlek och växande. Rensa bort det gamla inför det nya året. Och ta hand om dig själv!

Önskar dig en underbar vecka! På julafton kommer nästa budskap 🙂

Kram  Regine

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta Regine

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Mognad OshoVeckans Budskap jul